Permanente Make Up - Wenkbrauwen

Ben je het zat om constant je wenkbrauwen bij te tekenen? Zijn de wenkbrauwen te licht of te dun? Groeien er op sommige plekjes in de wenkbrauw geen haartjes? Dan is PMU powderbrows iets voor jou!

Wenkbrauwen powderbrows

Powderbrows is een nieuwe techniek voor het creëren van mooie en natuurlijk ogende wenkbrauwen. Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van een speciale machine om zachte, poederachtige pixels aan te brengen op de huid. Zo wordt de illusie van vollere en meer gedefinieerde wenkbrauwen gecreëerd.

In tegenstelling tot microblading, waarbij er kleine sneetjes in de huid worden gemaakt, wordt er bij powderbrows geen gebruik gemaakt van een mesje. Deze techniek is dus minder agressief voor de huid en zorgt voor minder irritatie en hersteltijd. Powderbrows zijn vooral geschikt voor mensen met dunne wenkbrauwen en weinig haar. Het resultaat is prachtige wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien en lang meegaan. De meeste mensen laten de powderbrows eens in de 1,5/ 2 jaar bijwerken. Dit is afhankelijk van het huidtype en de nazorg.


Afspraak maken via de online agenda


Wenkbrauwen behandeling

Er zal eerst een intake gesprek worden ingepland. Bij de eerste behandeling wordt gekeken naar de verschillende aspecten. Samen bespreken we de gewenste vorm, dikte en intensiteit van de wenkbrauwen. Ons advies in combinatie met de wens zorgt voor mooie natuurlijke PMU die ideaal op maat gemaakt is.


Een PMU intake gesprek kan plaatsvinden in Roelofarendsveen bij Evy of Sylvia.

 Op maat gemaakte PMU aan de hand van ons advies en jouw wens

 Vooral geschikt voor mensen met dunne wenkbrauwen en weinig haar

 Prachtige wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien en lang meegaan

Gratis intakegesprek bij eerste behandeling

Aanmelden Nieuwsbrief
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram