Manicure

Ben je het zat dat je nagellak altijd snel afbrokkelt? Zijn je nagels niet stevig en scheuren ze altijd in? Dan bieden wij verschillende behandelingen voor jou aan waardoor je altijd mooi gelakte nagels hebt!

Let op: tot 1 juli 2023 hebben wij een klantenstop voor de manicure behandelingen. Soms hebben wij afmeldingen voor behandelingen. Wil je hiervan op de hoogte worden gebracht? Vul ons contactformulier in zodat wij je een berichtje kunnen sturen bij een uitvaller! Vanaf 1 juli nemen wij weer nieuwe klanten aan! 


Gellak

Gellak is een soort nagellak die wordt uitgehard onder een LED-lamp om uit te harden en een langdurige finish te creëren. Het is een populair alternatief voor traditionele nagellak omdat het tot drie weken kan blijven zitten zonder af te brokkelen. We hebben meer dan 100 verschillende kleuren!

Prijs: €37,50 Gellak

Prijs: €42,50 Gellak met laagje versteviging eigen nagel

Afspraak maken GellakBIAB

Een BIAB manicure (Builder In A Bottle) is een manicure techniek waarbij een gelachtige substantie wordt aangebracht op de nagels en vervolgens wordt uitgehard onder LED-licht. Het is ontworpen om de nagels te versterken en te verlengen zonder dat er nageltips of schadelijke chemicaliën zoals acryl worden gebruikt. Dit type manicure biedt een duurzame afwerking die enkele weken kan blijven zitten zonder dat er beschadigingen optreden. Het is een populaire keuze voor mensen die hun nagels willen laten groeien of een natuurlijke uitstraling willen behouden.
Prijs: €45,-

Afspraak maken BIAB


Nailart

Nailart is een creatieve manier om nagels te versieren. Een kunstwerkje op je nagels. Echt alles is mogelijk!

Prijs: Vanaf €40,-
 

Afspraak maken NailartE-mailen
Bellen
Map
Info