Meest gestelde vragen

-Wat is het verschil tussen permanente make up en een tatoeage? 

Bij (Semi) permanente make up wordt gebruik gemaakt van andere apparatuur en andere pigmenten. Daarnaast worden de pigmenten minder diep in de huid aangebracht. Dit betekent dat de permanente make up moet worden onderhouden met een bijwerk/ touche up behandeling. 

Dit heeft voordelen: bij verandering van haarkleur of grijs worden kan de kleur van het pigment worden aangepast. Daarnaast kunnen je wensen over een aantal jaren verschillen met de wensen die je nu hebt of het kan zijn dat we de vorm net iets willen aanpassen.

Bijna alles is mogelijk. Een pmu behandeling zien wij als maatwerk. Ieder gezicht is anders en ook de wensen verschillen per persoon.

-Doet het zetten van permanente make-up pijn?


Het verschilt per persoon of je de behandeling pijn vindt doen. De een vindt het helemaal geen pijn doen, de ander weer wel.

-Hoe lang blijft permanente make-up zitten?


Permanente make-up (PMU) vervaagt langzaam. Dit komt onder andere door UV-straling. Door de PMU elke 1 – 1,5 jaar bij te werken blijft deze het mooist.

-Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen in?

Tussen de behandelingen in zit ongeveer 6/8 weken.

-Hoeveel behandelingen krijg ik?


In de salon zetten wij nieuwe PMU in 2 behandelingen. Tussen de behandelingen in zitten 6 tot 8 weken. Het resultaat is het mooist als het pigment laagje over laagje wordt aangebracht.

-Mag ik PMU zetten als ik zwanger ben of borstvoeding geef?


Helaas kan er tijdens deze periode geen pmu worden gezet. Na de zwangerschap of borstvoedingsperiode ben je van harte welkom

-Waarom  ik eerst een  intake online inplannen?


Permanente make-up is maatwerk, daarom vinden wij  het belangrijk om genoeg tijd voor jou te hebben. Mocht je vragen of twijfels hebben kun je het beste een intake inplannen. Weet jij zeker dat je PMU wilt en een afspraak wilt inplannen? Neem dan contact op.

Heb je een vraag over een pmu behandeling?  Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.

Intake advies gesprek


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram