Tattoo & Removal

Fine Line Tattoo

Fine Line tattoo is een stijl van tatoeëren waarbij er fijne lijnen worden gebruikt om gedetailleerde ontwerpen te creëren. 

Deze stijl van tatoeëren is de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar een subtiele en verfijnde manier van tatoeëren.

In tegenstelling tot traditionele tatoeages, die vaak dikke, gedurfde lijnen en zware schaduwen gebruiken, gebruiken we bij tatoeages met fijne lijnen een meer minimalistische stijl.

Fine Line tattoos kunnen worden gebruikt om een breed scala aan ontwerpen te creëren. Heb je ideeën over een ontwerp en ben je benieuwd of dit mogelijk is? Neem even contact met ons op!


Afspraak maken voor Fine Line Tattoo


PMU Removal

Heb je permanente make-up bij een andere salon laten zetten en ben je niet tevreden over het resultaat? Wij helpen je graag verder! In sommige gevallen is het namelijk mogelijk om de permanente make-up te verwijderen met een speciale techniek.

We brengen dan een vloeistof in de huid bij het getatoeëerde gebied. Deze vloeistof zorgt ervoor dat het pigment in de diepere lagen van je huid wordt afgebroken. Het pigment komt hiermee aan de bovenkant van je huid er uit. Tijdens de behandeling zul je al resultaat zien en na de behandeling komt er een korstje op de huid die nog meer pigment uit de huid verwijderd.

Voordat je voor deze behandeling komt kom je eerst voor een intake gesprek. Ben je benieuwd of dit bij jou werkt? Neem contact met ons op!

Afspraak maken voor PMU RemovalE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram