Permanente make up - Ogen

Direct al bij het opstaan een frisse blik? Niet elke ochtend veel tijd besteden aan het aanbrengen van een eyeliner? Dan is dit echt iets voor jou!


Permanente make-up eyeliner is een populaire behandeling waarbij pigment in de huid wordt geïnjecteerd om een langdurige eyeliner look te creëren. Bij deze procedure worden er met een fijn naaldje kleine hoeveelheden pigment tussen de wimpers aangebracht, waardoor het lijkt alsof er een natuurlijke eyeliner is aangebracht.
Deze techniek is met name geschikt voor mensen die moeite hebben met het aanbrengen van eyeliner of voor mensen die last hebben van allergieën voor make-up. Het resultaat van permanente make-up eyeliner is een mooie en natuurlijke look die de ogen versterkt en de wimpers laat opvallen.Afspraak maken via de online agenda


Behandeling ogen

Het proces begint met een intake gesprek waarbij de gewenste vorm en dikte van de eyeliner worden besproken. Daarna wordt er een afspraak ingepland voor de behandeling. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de behandeling en kunnen dezelfde dag nog terug naar hun normale activiteiten. 

Het resultaat van permanente make-up eyeliner kan wel tot enkele jaren duren, afhankelijk van het huidtype en de nazorg.

Tijdbesparend: Geen dagelijkse tijdsinvestering voor het aanbrengen van eyeliner.

Geschikt voor verschillende situaties: Ideaal voor mensen met moeite met aanbrengen of make-upallergieën.

Natuurlijke look: De techniek van permanente make-up eyeliner zorgt voor natuurlijke look 

Lange houdbaarheid: Resultaat blijft enkele jaren zichtbaar, afhankelijk van huidtype en nazorg.

Aanmelden Nieuwsbrief


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram