Oorbelgaatjes

Wilt je oorgaatjes laten zetten? Ga niet simpelweg zomaar ergens heen. Let op de kwaliteit, omdat je deze gaatjes voor de rest van je leven zult hebben. Wij werken met Studex en bieden je met onze merktoestellen de nieuwste techniek, steriele omstandigheden en schitterende oorbellen.

Veel moeders vragen ons, vanaf welke leeftijd kinderen gaatjes kunnen laten zetten. Sommige hebben hun twijfels dat gaatjes zetten pijn zou doen.

Het is inderdaad zo dat gaatjes zetten met ons Studex® System75™ geen pijn doet. Weliswaar is de pijngrens bij verschillende mensen natuurlijk verschillend, bij System75 is het zetten van de eerste oorbellen nauwelijks voelbaar. Bovendien is de handeling van dit systeem vrijwel geruisloos, zodat de kinderen niet schrikken.

Als wereldwijde marktleider van systemen om oorgaatjes te zetten, heeft Studex® ervaren dat steeds meer kinderen allergie-problemen krijgen. Studex® heeft om deze reden de Tiny Tips lijn ontwikkeld. Tiny Tips Oorbellen zijn gemaakt van de beste kwaliteit chirurgisch staal en zijn daarom uiterst huidvriendelijk. Elk paar oorbellen is gesteriliseerd en zit in een verzegelde verpakking. Door de enorme keuze kan elk kind zijn favoriete paar zelf uitzoeken.

Alle behandelingen zijn op afspraak, dat zorgt voor de gewenste rust en aandacht die je verdient.

Afspraak maken voor oorbelgaatjes


 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram