Bruidsmake-up

Ga je binnenkort trouwen? Dan is de perfecte bruidsmake-up een absolute must-have! Jouw trouwdag is een van de meest bijzondere dagen in je leven en je wilt er natuurlijk op je allerbest uitzien.

Het kiezen van de juiste bruidsmake-up kan een hele uitdaging zijn. Je wilt er niet alleen prachtig uitzien, maar je wilt ook dat de make-up de hele dag blijft zitten en er perfect uitziet op foto's.

Daarom is het belangrijk om een professionele bruidsmake-up artist te kiezen die jouw unieke schoonheid naar voren kan brengen en tegelijkertijd rekening houdt met de stijl van je jurk, het thema van de bruiloft en je persoonlijke voorkeuren.

 Foto's gemaakt door: Susanne Ottenheym

Foto's gemaakt door: Susanne Ottenheym

 

Met de juiste bruidsmake-up, kun je jouw natuurlijke schoonheid accentueren en stralen op jouw speciale dag. Van subtiele en natuurlijke looks tot opvallende en dramatische make-up, er is voor elk type bruid een perfecte make-up look te vinden.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs voor een proefmake-up zodat we kunnen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden en laat jezelf stralen op jouw grote dag!

Bruidsmake-up is vanaf €120,- dit is inclusief proefmake-up. Na een intake gesprek kunnen wij een definitieve prijs bepalen. E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram