Permanente make-up, WenkbrauwStyling, WimperStyling

De Symfonie 77 Nieuw-Vennep  ~  Stationsstraat 1 RoelofarendsveenOorbelgaatjes

Wilt u oorgaatjes laten zetten? Ga niet simpelweg zomaar ergens heen. Let op de kwaliteit, omdat u deze gaatjes voor de rest van uw leven zult hebben. Wij werken met Studex en bieden u met onze merktoestellen de nieuwste techniek, steriele omstandigheden en schitterende oorbellen.


Veel moeders vragen ons, vanaf welke leeftijd kinderen gaatjes kunnen laten zetten. Sommige hebben hun twijfels dat gaatjes zetten pijn zou doen.
Het is inderdaad zo dat gaatjes zetten met ons Studex® System75™ geen pijn doet. Weliswaar is de pijngrens bij verschillende mensen natuurlijk verschillend, bij System75 is het zetten van de eerste oorbellen nauwelijks voelbaar. Bovendien is de handeling van dit systeem vrijwel geruisloos, zodat de kinderen niet schrikken.
Net zoals een bezoek aan een arts, is het vaak het onbekende, dat sommige ouders en kinderen angst baart. U kunt uw kinderen geruststellen, door woorden zoals “steken” of “schieten” of  “pistool” te vermijden. Ga in plaats daarvan: “gaatjes maken” of “zetten“. De Juwelier gebruikt een “apparaatje om gaatjes te maken” of  een “toestelletje“.

Onze oorbellen om te zetten zijn steriel en getest op allergiëen.


Alle behandelingen zijn op afspraak, dat zorgt voor de gewenste rust en aandacht die je verdient.


 

Tiny Tips –  Sensitive for kids
Als wereldwijde marktleider van systemen om oorgaatjes te zetten, heeft Studex® ervaren dat steeds meer kinderen allergie-problemen krijgen. Studex® heeft om deze reden de Tiny Tips lijn ontwikkeld. Tiny Tips Oorbellen zijn gemaakt van de beste kwaliteit chirurgisch staal en zijn daarom uiterst huidvriendelijk. Elk paar oorbellen is gesteriliseerd en zit in een verzegelde verpakking. Door de enorme keuze kan elk kind zijn favoriete paar zelf uitzoeken.
Tiny Tips – Sensitive for Kids

 
E-mailen
Bellen
Map
Info